ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Menu
Přihlášení

Vražedně dobré doutníky z Hondurasu

Historie Hondurasu 

K historii této země se váže civilizace Mayů, což byla v historii země jedna z nejvyspělejších kultur. Mayové zde žili po celou dobu své existence až do svého zániku a proslavili se intelektuálními výdobytky, jako byl vlastní kalendář, písmo a dodnes obdivovaná architektura.
Samotné slovo Honduras znamená hluboký. Traduje se, že přesně tímto přívlastkem označil toto území Kryštof Kolumbus při doplutí k pobřeží Karibského moře.

V současnosti patří  Honduras k státům, které se převážně zabývají jen zemědělstvím. Pro pěstitelství se využívá pouze 1/4 půdy, jinak je většina území obehnána lesy a deštnými pralesy. Většinu zisku z vývozu obstarávají zemědělské produkty –  banány, káva a právě doutníky

Honduraské doutníky 

V našem sortimentu můžete najít doutníky velmi rozdílné intenzity, od mírných až po velmi silné. Vybere si tak skutečně každý.

Doutníky Zapata jsou vyráběny v Danli v Hondurasu. Jde o tradiční rodinnou firmu, která produkuje až 65 mil doutníků za rok. V každém z nich se snoubí příchuť nikaraguyských a honduraských tabáků.

Doutníky Miro, to je osvědčená kvalita díky použitému zralému tabáku. Pomyslnou třešničku na dortu tvoří honduraský Jaltepec list.

Doutníky Rocky jsou pojmenovány podle zakladatele Rockyho Patela. Jsou velmi oblíbené zejména na americkém trhu. Vynikají výrazným aroma a nejvyšší kvalitou. 

Výroba doutníků Flor de Copan probíhá stejně jako u doutníků Zapata ve městě Danli. Konkrétně je má na starost firma Altadis. Dominuje zde intenzivní chuť podtrhnutá pikantním dozvukem.




HONDURASKÉ DOUTNÍKY
Při dodávce zboží, které obsahuje tabákový výrobek, musí být ze zákona ověřována věková způsobilost spotřebitele k nákupu tabákových výrobků.
AdultoAdulto
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Nové dýmky od pana KrškyNové dýmky od pana Kršky
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz:
WessexWessex
Ručně vyráběné dýmky Wessex se vyznačují kvalitním briárem, pečlivou pozorností k detailům v tradičních Anglických tvarech.