ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Menu
Přihlášení

Dárky a dárkové balíčky dýmek a tabáků

Často se na nás obracíte z dotazy ohledně dárkových balíčků sestavených z dýmek nebo tabáků. Vybrali jsme dva, které určitě pomohou i dalším z vás v samotném rozhodování.

Dárkové balíčky tabáků

Dotaz zákazníka: Dobrý den,obracím se na Vás s dotazem na dýmkový tabák.V sobotu kamarád slaví narozeniny – kouří dýmku – rád bych mu dal tabák – napadlo mě, jestli nemáte nějaký dárkový balíček kde je více malých balení tabáku do dýmky na „ochutnání“ jednotlivých druhů …Procházel jsem Váš WEB, ale nenašel jsem nic …Já sám nekouřím, tak těžko jsem schopen něco vybrat sám.
 
Odpověď: Dárkové balíčky nesestavujeme - je to většinou o chuti každého kuřáka a malá 10g balení tabáku jsou určena právě na vyzkoušení něčeho nového. Pokud byste chtěl poradit s výběrem a balíček si udělat potom sám, klidně se na nás obraťte. 
 
 
Dotaz zákazníka: Dobrý den, rád bych u Vás koupil dýmku a příslušenství pro začínajícího kuřáka. Otec vyslovil přání o kouření dýmky, ale ani jeden z nás nemá s kouřením zkušenosti. Rád bych Vás poprosil o pomoc při výběru. Mohl byste mi nabídnout nějaká doporučení?
 
Odpověď: V našem eshopu máme přímo sady pro začínající kuřáky, které obsahují kromě dýmky vše potřebné včetně tabáku. Dýmky jsou do těchto sad vybírány s ohledem na méně zkušené kuřáky. Je v nich i tabák, který není příliš silný.
Pokud byste si chtěl vybrat z jiných dýmek – samostatných, doporučujeme dýmky od pana Jirsy, které jsou v porovnání cena - kvalita velice dobré. Z důvodu možnosti propálení hlavičky dýmky nejsou příliš vhodné lakované dýmky, to chce větší zkušenost, aby se hlavička moc nerozpálila.

 

Při dodávce zboží, které obsahuje tabákový výrobek, musí být ze zákona ověřována věková způsobilost spotřebitele k nákupu tabákových výrobků.
AdultoAdulto
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Nové dýmky od pana KrškyNové dýmky od pana Kršky
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz:
WessexWessex
Ručně vyráběné dýmky Wessex se vyznačují kvalitním briárem, pečlivou pozorností k detailům v tradičních Anglických tvarech.