ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Menu
Přihlášení

Jak zajistit správně zvlhčený doutník

Je samozřejmostí, že ručně dělaný doutník musí být v dobré kondici. Kontrolu správně zvlhčeného doutníku provedeme lehkým stlačením toho konce doutníku, který se zapaluje. Ten se musí pružně vracet, aniž by bylo slyšet nějaké praskání. Krycí list by měl být bez viditelné vady, nesmí mít žádné roztřepené okraje či prasklinky na povrchu. Doutník musí příjemně  „tabákově“ vonět. Krycí list může být na povrchu i lehce mazlavý.

Pouze dobře vyrobený doutník v dobré kondici může zaručit skvělý kuřácký zážitek. Ručně dělaný doutník skladujeme v ideálním případě v humidoru při teplotě okolo 21 stupňů Celsia a při sedmdesátiprocentní vlhkosti, přičemž je při vyšších okolních teplotách nutno častěji kontrolovat a dolévat destilovanou vodu. V případě, že humidor není po ruce, je doutníky nejlépe umístit do nejchladnější místnosti v okolí, např. do sklepa. Vždy však jde pouze o nouzové řešení situace a doutník by takto neměl strávit příliš dlouho – humidor v naší zeměpisné poloze zkrátka nic nenahradí.

Humidor nic nenahradí
Jak zapalovat doutníkJak zapalovat doutník
Zapálit doutník opravdu neznamená jenom k němu přiložit plamen. Dobře a s péčí zapálený doutník vás…
Při dodávce zboží, které obsahuje tabákový výrobek, musí být ze zákona ověřována věková způsobilost spotřebitele k nákupu tabákových výrobků.
AdultoAdulto
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Nové dýmky od pana KrškyNové dýmky od pana Kršky
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz:
WessexWessex
Ručně vyráběné dýmky Wessex se vyznačují kvalitním briárem, pečlivou pozorností k detailům v tradičních Anglických tvarech.