ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Menu
Přihlášení

Nové výroční tabáky

Nový výroční tabák od firmy Planta ANNO MMXXII má podtitul „Africký sen“. Jedná se o směs, na kterou byly použity světlé virginské tabáky, jež vysušilo africké slunce. Jemné a přírodně sladké virginské tabáky jsou namíchány společně s hnědým Burley a dvakrát fermentovaným černým Cavendishem.

Tato zaručená trojkombinace dodává celé směsi vyvážený charakter. Tento výroční tabák od Planty má aroma exotického ovoce ze stromu Marula. Marula je africké ovoce příbuzné s mangem. Dodává této dýmkové směsi svěží a příjemný nádech, který evokuje vzpomínky na Afriku.

Firma  W.O. Larsen pro tento rok připravila tabák Edition 2012 jako  vyváženou směs hladkého černého Cavendishe, který je namíchán s troškou velmi příjemné, zlaté Virginie. Výběrové virginské listy jsou kyprého řezu typu Loose cut. Tato nová,  výběrová směs má velmi příjemně ovocné aroma a při kouření tak voní i svému okolí. Celkově se jedná o velmi jemnou směs dánského typu s výraznějším aroma. Vhodná je do dýmek s filtrem.
 
Nové dýmkové tabáky
 
Při dodávce zboží, které obsahuje tabákový výrobek, musí být ze zákona ověřována věková způsobilost spotřebitele k nákupu tabákových výrobků.
AdultoAdulto
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Nové dýmky od pana KrškyNové dýmky od pana Kršky
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz:
WessexWessex
Ručně vyráběné dýmky Wessex se vyznačují kvalitním briárem, pečlivou pozorností k detailům v tradičních Anglických tvarech.