ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Menu
Přihlášení

První vodní dýmky

Vodní dýmky už jsou tady. Máme pro Vás první nabídku vodních dýmek Aladin.

Vodní dýmky Aladin je řada egyptských vodních dýmek vyšší kvality, které odpovídají použitému materiálu, barevnému sladění a také pečlivému zpracování všech dílčích komponentů. Vodní dýmka představuje vrcholný kuřácký požitek pro kuřáky ve formě tichého bublání vody a chladného, sladce vonného kouře.
Jejich výjimečnost spatříte jak v bohatém výběru barev vybraných typů vodních dýmek, v možností připojení další hadice jednoduchou záměnou pojistného ventilu za speciální nástavec ( který není součástí dodávky) či neocenitelné výhody v kouření dýmky s vývody pro více kuřáků bez nutnosti ucpávání hadic (samo-ucpávací mechanismus). Všechny dýmky oplývají obvyklým příslušenstvím (korunka, sítko, kleště, těsnění, náustek, šlauch a čistící štětky) a v některých případech je v jejich základní výbavě dodáván i tarbuš (zvláště u větších dýmek ) nebo chránič skla.

Jejich kolekci postupně rozšiřujeme, takže zhruba do týdne zde naleznete všechny možné velikosti a typy.
Při dodávce zboží, které obsahuje tabákový výrobek, musí být ze zákona ověřována věková způsobilost spotřebitele k nákupu tabákových výrobků.
AdultoAdulto
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Nové dýmky od pana KrškyNové dýmky od pana Kršky
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz:
WessexWessex
Ručně vyráběné dýmky Wessex se vyznačují kvalitním briárem, pečlivou pozorností k detailům v tradičních Anglických tvarech.