ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Menu
Přihlášení

Tabák Summer Time je tu

Další z výročních tabáků od firmy Peterson – tentokrát letní směs , nás přivede do voňavé exotické pohody, kterou navozuje nejen design na krabičce, ale i samotná tabáková směs. Citrónově žlutá, červená a tmavší Virginie je zkombinována s široce nařezaným černým Cavendishem. Troška Burley, který byl nabalen s virginskými tabáky dodává směsi extravagantní  chuťový zážitek.  

V tabáku je cítit exotické  aroma jemného manga a v kombinaci s karibským rumem  v nás zanechá  výborný kuřácký dojem. Tabák je  velmi lehce aromatizován ovocem, přičemž  převažuje příjemná tabáková chuť. Celkově se jedná  spíše o lehčí záležitost.
 
Výroční tabák Peterson Summer Time
Při dodávce zboží, které obsahuje tabákový výrobek, musí být ze zákona ověřována věková způsobilost spotřebitele k nákupu tabákových výrobků.
AdultoAdulto
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Nové dýmky od pana KrškyNové dýmky od pana Kršky
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz:
WessexWessex
Ručně vyráběné dýmky Wessex se vyznačují kvalitním briárem, pečlivou pozorností k detailům v tradičních Anglických tvarech.