Ornell & Diehl ručně mísí butikové dýmkové tabáky již více než 30 let a pokračuje v inovaci, neustále vytváří nové metody a techniky, získává nejlepší pěstované tabáky a slouží dynamické veřejnosti kouřící dýmky po celém světě. Naše směsi tvořené v malých seriích zvýrazňují ty nejkvalitnější komponenty, kterých může dosáhnout náš hlavní mixér Jeremy Reeves, který brázdí svět a udržuje vztahy s výrobci, aby zaručil výjimečnou kvalitu. Naše řada Cellar je speciálně navržena tak, aby využívala vlastností stárnutí tabáku pro opožděný a zvýšený požitek a naše každodenní směsi se vyznačují stejnou péčí a kvalitou. Dokonce jsme získali vlastní proprietární Perique, ve spolupráci s rodinou Rousselů z 31 farem v St. James Parish v Louisianě, abychom zajistili, že bude tradičně pěstován a zpracováván a že je originální s historickou přesností.
Tabák německého typu Pöschl
V Německu se těší oblibě spíše sladší aromatické dýmkové směsi, lehkého nebo středního charakteru. Němci preferují u tabáku silné a příjemné aroma, které je velmi výrazné. Celkový charakter dýmkové směsi musí potom být harmonicky vyvážený a i po zapálení by měl pěkně vonět svému okolí. Protože je většina dýmek, které se prodávají na německém trhu, opatřena devíti milimetrovým filtrem, musí mít německý tabák intenzivnější příchuť a aroma. Filtr v dýmce totiž část aroma tabáku zachytí a pohltí. Aby zbyla na patře kuřákova jazyka alespoň nějaká chuť, je třeba mít dýmkový německý tabák zpracovaný s kvalitní příchutí a aroma.
Dýmkový tabák Sunday´s Fantasy 50g
Naše cena: 408 Kč
Skladem
Tato tabáková směs přináší nejlepší ručně vybírané tabáky Viginia a vysoce…
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz: