Ornell & Diehl ručně mísí butikové dýmkové tabáky již více než 30 let a pokračuje v inovaci, neustále vytváří nové metody a techniky, získává nejlepší pěstované tabáky a slouží dynamické veřejnosti kouřící dýmky po celém světě. Naše směsi tvořené v malých seriích zvýrazňují ty nejkvalitnější komponenty, kterých může dosáhnout náš hlavní mixér Jeremy Reeves, který brázdí svět a udržuje vztahy s výrobci, aby zaručil výjimečnou kvalitu. Naše řada Cellar je speciálně navržena tak, aby využívala vlastností stárnutí tabáku pro opožděný a zvýšený požitek a naše každodenní směsi se vyznačují stejnou péčí a kvalitou. Dokonce jsme získali vlastní proprietární Perique, ve spolupráci s rodinou Rousselů z 31 farem v St. James Parish v Louisianě, abychom zajistili, že bude tradičně pěstován a zpracováván a že je originální s historickou přesností.
Den dopravy zdarma
Od úterý 18.11. od 12:00 hodin do středy 19.11. do 12:00 hodin nabízí náš internetový obchod dopravu Českou poštou (balík do ruky) při objednávce nad 300 Kč zcela zdarma.
Využijte této příležitosti k výhodnému nákupu, třebas již předvánočnímu, na našem eshopu www.dymky-online.cz. Vámi vybrané zboží v cenně vyšší než 300,- vložte do košíku, zvolte dopravu: Česká pošta - ČR a dopravné Vám nebude v objednávce účtováno.
Akce platí pro dopravu v rámci České republiky.
Využijte této příležitosti k výhodnému nákupu, třebas již předvánočnímu, na našem eshopu www.dymky-online.cz. Vámi vybrané zboží v cenně vyšší než 300,- vložte do košíku, zvolte dopravu: Česká pošta - ČR a dopravné Vám nebude v objednávce účtováno.
Akce platí pro dopravu v rámci České republiky.
Tým Dýmky-online.cz
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz: