Ornell & Diehl ručně mísí butikové dýmkové tabáky již více než 30 let a pokračuje v inovaci, neustále vytváří nové metody a techniky, získává nejlepší pěstované tabáky a slouží dynamické veřejnosti kouřící dýmky po celém světě. Naše směsi tvořené v malých seriích zvýrazňují ty nejkvalitnější komponenty, kterých může dosáhnout náš hlavní mixér Jeremy Reeves, který brázdí svět a udržuje vztahy s výrobci, aby zaručil výjimečnou kvalitu. Naše řada Cellar je speciálně navržena tak, aby využívala vlastností stárnutí tabáku pro opožděný a zvýšený požitek a naše každodenní směsi se vyznačují stejnou péčí a kvalitou. Dokonce jsme získali vlastní proprietární Perique, ve spolupráci s rodinou Rousselů z 31 farem v St. James Parish v Louisianě, abychom zajistili, že bude tradičně pěstován a zpracováván a že je originální s historickou přesností.
Dýmky Petersosn St Patrick´s Day
Tak jako každý rok, tak i v letošním vydala firma Peterson ke dni svatého Patrika novou edici dýmek, které lze považovat za výroční. Tyto dýmky mají vyraženo datum 17. Března 2014 na prstýnku. Toto datum připadá na výročí dne svatého Patrika.
Kolekci těchto dýmek již máme k dispozici také v našem obchodě: Dýmky Peterson St. Patrick´s Day. Jistě budou vítaným přírůstkem do kolekcí zapálených sběratelů dýmek, ale osloví jistě i běžné kuřáky, svým nezaměnitelným vzhledem v zelených barvách tohoto svátku.
Kolekci těchto dýmek již máme k dispozici také v našem obchodě: Dýmky Peterson St. Patrick´s Day. Jistě budou vítaným přírůstkem do kolekcí zapálených sběratelů dýmek, ale osloví jistě i běžné kuřáky, svým nezaměnitelným vzhledem v zelených barvách tohoto svátku.
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz: