Ornell & Diehl ručně mísí butikové dýmkové tabáky již více než 30 let a pokračuje v inovaci, neustále vytváří nové metody a techniky, získává nejlepší pěstované tabáky a slouží dynamické veřejnosti kouřící dýmky po celém světě. Naše směsi tvořené v malých seriích zvýrazňují ty nejkvalitnější komponenty, kterých může dosáhnout náš hlavní mixér Jeremy Reeves, který brázdí svět a udržuje vztahy s výrobci, aby zaručil výjimečnou kvalitu. Naše řada Cellar je speciálně navržena tak, aby využívala vlastností stárnutí tabáku pro opožděný a zvýšený požitek a naše každodenní směsi se vyznačují stejnou péčí a kvalitou. Dokonce jsme získali vlastní proprietární Perique, ve spolupráci s rodinou Rousselů z 31 farem v St. James Parish v Louisianě, abychom zajistili, že bude tradičně pěstován a zpracováván a že je originální s historickou přesností.
Začínající kuřák dýmky Rattray´s
Pro začínající kuřáky (začátečníky) dýmek jsme připravili pár typů na dýmky, dýmkové tabáky a další drobnosti z kuřáckého příslušenství, které se mohou hodit. Kouření dýmky je rituál, který si každý časem přizpůsobí individuálně a nebude se držet nějakých striktních pravidel.
více informacíOvšem je dobré mít nějaký návod pro začátek, kdy ještě nováček tápe a neví jakou dýmku vlastně vybrat, který tabák koupit jako první aby jej hned neporazil svou sílou...
Proto jsme připravili celou spostu článků o dýmkách a tabácích, které mohou být pro vás vodítkem. Navštivte proto i naši poradnu pro kuřáky dýmek a načerpejte první inspiraci ve vašem novém koníčku.
Stojánek na dýmku Rattray´s No Name
Naše cena: 295 Kč
Skladem
Stojánek na dýmku Rattray´s No Name
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz: