ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Menu
Přihlášení

Jak se vyrábí dýmka Paronelli

Výroba dýmky je obdivuhodná řemeslná práce, která má dlouholetou tradici. Co by mohlo být názornější než video přímo z dílny některého známého výrobce dýmek.
 
Příkladem může být společnost Paronelli, která představuje celý výrobní proces ve svém videu, kde ukazuje manuální dovednost a tvořivost italských mistrů.Paronelli je jednou z mezinárodně uznávaných značek, v jejímž sídle můžete vidět největší a nejznámější muzeum dýmek, které existuje v Itálii.

Postup výroby dýmky

 
 

Muzeum dýmek v Gavirate

Je známé po celém světě jako „první italské (soukromé) muzeum dýmek“. Bylo založeno v Gavirate na konci sedmdesátých let Jeanem Marie Alberto Paronellim. Ten katalogizoval a vystavil mnohé cenné kousky, které se mu podařilo získat během svých obchodních jednání a častých cest do zahraničí. Muzeum se nachází v Via Del Chiostro 1 / A v Gavirate, v provincii Varese od svého založení.


 
Při dodávce zboží, které obsahuje tabákový výrobek, musí být ze zákona ověřována věková způsobilost spotřebitele k nákupu tabákových výrobků.
Nové dýmky od pana JirsyNové dýmky od pana Jirsy
Na podzimní dobu jsme doplnili kolekci dýmek od pana Jirsy. Můžete si nyní vybírat ze všech řad, ať už skvělé dýmky s nádhernou kresbou supreme či z klasických řad hladných dýmek premia nebo v rustikálním provedení rusty a varia. Tvarů je nepřeberně a tak si jistě na své příjde každý milovník dýmek.Dýmky pana Jirsy jsou oblíbené především u začínajících i zkušených kuřáků. Obzvláště můžeme doporučit pro úplné začátečníky dýmky s rustikální úpravou, které nejsou až tak citlivé na nějakou tu začátečnickou chybu při zakuřování.
Nové dýmky od pana KrškyNové dýmky od pana Kršky
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz:
Ornell& DiehlOrnell& Diehl
Ornell & Diehl ručně mísí butikové dýmkové tabáky již více než 30 let a pokračuje v inovaci, neustále vytváří nové metody a techniky, získává nejlepší pěstované tabáky a slouží dynamické veřejnosti kouřící dýmky po celém světě. Naše směsi tvořené v malých  seriích zvýrazňují ty nejkvalitnější komponenty, kterých může dosáhnout náš hlavní mixér Jeremy Reeves, který brázdí svět a udržuje vztahy s výrobci, aby zaručil výjimečnou kvalitu. Naše řada Cellar je speciálně navržena tak, aby využívala vlastností stárnutí tabáku pro opožděný a zvýšený požitek a naše každodenní směsi se vyznačují stejnou péčí a kvalitou. Dokonce jsme získali vlastní proprietární Perique, ve spolupráci s rodinou Rousselů z 31 farem v St. James Parish v Louisianě, abychom zajistili, že bude tradičně pěstován a zpracováván a že je originální s historickou přesností.