ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Menu
Přihlášení

Vrtání dýmky

Včera mi od Vás dorazila zásilka s dýmkou Peterson Dublin Filter X220 a bohužel se obávám, že dýmka má velice nadvrtaný kanálek, který ústí znatelně nad dno samotné dýmky. Chtěl bych Vás touto cestou požádat, zda by byla možná výměna?

Pokud s touto dýmkou nejste spokojen, můžete ji zaslat nezakouřenou zpět a my Vám vrátíme peníze. Dýmky tototo tvaru bend je takto vždy vrtaná, vzhledem ke sklonu hlavičky a náústku nelze ani vrtání provézt jinak. Při nákupu dýmek vrtání kontrolujeme a nikdy jsme nezažili, že by otvor ústil níže, než v této dýmce. Není to technicky ani možné. Spodní okraj otvoru, který vyúsťuje do hlavičky není kolmý a tvoří protáhlou elipsu, tím se zdá, že horní část kanálku je hodně vysoko.

Reakce zákazníka
Jsem dýmkař začátečník a slyšel jsem o strašáku špatného vrtání, proto jsem raději zaslal fotografie k posouzení. Nemám důvod Vám nevěřit a pokud je to takto v normě, rád si dýmku ponechám, neboť se mi jinak velice líbí. Chci jen, aby mi dýmka přinášela potěšení, a přestože se již netrpělivě třesu na zakuřování, chtěl jsem mít jistotu.


Přesně toto je problém začátečníků, kteří tento typ dýmky ještě neměli. Můžeme Vám doporučit něco ke kvalitnějšímu kouření takové dýmky: pod tabák na dno hlavičky vložte pár denicol krystalů a na ně teprve dejte tabák. Krystaly
umožní lepší dohoření tabáku až ke dnu a zároveň slouží k pohlcení přebytečného kondenzátu z kouření. Věříme, že budete s dýmkou spokojený.
 
Při dodávce zboží, které obsahuje tabákový výrobek, musí být ze zákona ověřována věková způsobilost spotřebitele k nákupu tabákových výrobků.
AdultoAdulto
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Nové dýmky od pana KrškyNové dýmky od pana Kršky
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz:
WessexWessex
Ručně vyráběné dýmky Wessex se vyznačují kvalitním briárem, pečlivou pozorností k detailům v tradičních Anglických tvarech.