ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Menu
Přihlášení

Ukládání dýmek

Málokdo odolá široké nabídce dýmkařského sortimentu. Po koupi první dýmky následuje zanedlouho koupě druhé, třetí a čtvrté dýmky …..
 
Proto je nezbytně nutné vytvořit jim odpovídající zázemí. Taková kolekce se musí doslova „ubytovat“. Nepohazují se po stole, musí mít své místo, při jehož výběru musíme mít na zřeteli, že dýmky nesnášejí vlhko, ale ani nepřirozené horko.
Značný komfort poskytují dýmkám stojánky, do nichž se ukládají zásadně hlavičkou dolů (v opačné poloze by vytekl tabákový kondenzát), přičemž náustek se volně opírá o horní část konstrukce.
 
Stojánky na dýmky se vyrábějí většinou dřevěné, pro různá množství dýmek, které se běžně skládají v řadě vedle sebe nebo do kruhu. Mohou být i stojánky několikapatrové. Co se týká zdobnosti stojánků, tak v tomto případě by se fantazie měla držet na uzdě, aby nebyly okatě zdobné a tím umožnily vyniknout kráse dýmek – ne ji přehlušit. Stojánky můžeme umístit na desku pracovního stolu, věšet na stěnu – tím se stávají nedílnou součástí interiéru. Dávají se také do vitrín. V těchto případech, kdy jsme pro dýmky vyčlenili přímo kus nábytku, musíme dbát na jednu důležitou věc: dýmky nesmí být v komodě nebo skříňce uzavřeny  neprodyšně, vzduch musí aspoň mírně cirkulovat – i dýmky musí dýchat.
 
Stojánek na dýmku
Jak zakuřovat dýmkuJak zakuřovat dýmku
Občas se nás začíající kuřáci ptají, jakým způsobem správně zakouřit dýmku. Připravili jsme pro vás…
O těle dýmekO těle dýmek
Nejen před koupí první dýmky není od věci se něco dozvědět o tom, jak taková tradiční dýmka vypadá,…
Při dodávce zboží, které obsahuje tabákový výrobek, musí být ze zákona ověřována věková způsobilost spotřebitele k nákupu tabákových výrobků.
AdultoAdulto
Při nákupu tabákových výrobků proběhne před dokončením objednaných tabákových produktů elektronické ověření věku certifikovanou firmou Adulto, a to bankovní identitou nebo identitou OP.
Nové dýmky od pana KrškyNové dýmky od pana Kršky
Špičkové dýmky od pana Kršky patří již ke stálicím v našem internetovém obchodě. Představujeme nové kousky, které se ale asi u nás dlouho neohřejí.O tom, jak unikátní dýmky naši zákazníci dostanou popsal pan Krška v rozhovoru pro Deník.cz:
WessexWessex
Ručně vyráběné dýmky Wessex se vyznačují kvalitním briárem, pečlivou pozorností k detailům v tradičních Anglických tvarech.